Dansdemo '(G)oud & Nieuw

Door DOS Naaldwijk

Op vrijdag(avond) 3 en op zaterdag 4 februari 2023 zal DOS Naaldwijk haar jubileumvoorstelling presenteren in WestlandTheater de Naald, met als titel '(G)oud & Nieuw'. Het beloven 3 gave show te worden met een mix van zowel oude als nieuwe nummers. Alle groepen zijn al bezig met het aanleren van de nieuwe (en oude) choreografieën.

De showdata en -tijden zijn als volgt:
- Vrijdag 3 februari om 19.30 uur
- Zaterdag 4 februari om 14.30 uur
- Zaterdag 4 februari om 19.39 uur

Generale repetitie
De generale repetitie staat gepland op maandag 23 januari 2023, vanaf 15.45 uur. Aanwezigheid van alle deelnemers is verplicht. De precieze indeling is inmiddels via een brief aan alle dans- en acroleden bekend gemaakt.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, maar voor alle 3 de shows zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het is mogelijk om kaarten te bestellen voor 1 van de 3 shows via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1eL0boVmbNS445Cr98ow8rTFucdsCFHj5ZU4qb01YoMw/viewform?edit_requested=true

Voor kinderen van alle leeftijden dient een apart kaartje gekocht te worden; zij mogen niet op schoot zitten. Er is tevens geen ruimte voor kinderwagens. Restitutie van bestelde kaartje is helaas niet mogelijk.

De kaarten kunnen opgehaald en betaald worden tijdens de generale repetitie in de foyer. LET OP: alleen betalen met pin. Cash wordt niet aangenomen.

Logo dos 100 jaar goud (1)