Uitvoering 'Het Magische Bos'

Door DOS Naaldwijk

Schermafbeelding 2024-03-07 112701

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 zal sporthal de Pijl worden omgetoverd tot een theater. DOS Naaldwijk zal dan weer groots uitpakken met de uitvoering. Het thema van dit jaar is 'Het Magische Bos'.

 

Data en tijden

Show 1 is op vrijdagavond 7 juni 2024 om 19.30 uur, show 2 op zaterdagmiddag 8 juni 13.30 uur en show 3 op zaterdagavond 8 juni 19.30 uur. Inmiddels is een informatiebrief verspreid en weet u als het goed in welke show(s) u/ uw kind meedoet. Indien dit niet het geval is, informeer bij de leiding van de groep.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gesloten. Show 1 en 2 zijn volledig uitverkocht. Voor show 3 zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wilt u nog kaarten bestellen voor show 3, mail dan naar kaartverkoopdosnaaldwijk@gmail.com

 

Parkeren 

De parkeerplaatsen worden omgetoverd tot fietsenstalling. We vragen u dus om zo veel  mogelijk lopend of op de fiets te komen. Auto’s parkeren kan bij de Albert Heijn, let wel op de blauwe schijf.

 

Voorafgaand 

We willen u vragen om uw kind alleen af te zetten. Dus graag 1 ouder per kind. Als u uw kind heeft afgezet en daarna de show komt kijken, mag u plaatsnemen in de  kantine van sporthal de Pijl totdat de zaaldeuren open gaan. Horeca is aldaar geopend. Zodra de zaal gereed is, kan iedereen zijn of haar toegewezen plek innemen. 

 

Plaatsen 

Bij de ingang wordt u verwezen naar uw plek op de tribune. Rolstoelplekken dienen vooraf aangevraagd te worden.

 

Tijdens de show 

Tijdens de show vragen we of u het geluid van uw mobiele telefoon uit wil zetten. Foto’s en filmpjes mogen natuurlijk wel gemaakt worden, maar wilt u hierbij rekening houden met de andere toeschouwers om u heen. Tevens verwijzen we u op de AVG regels. Het is niet toegestaan om zomaar filmpjes op sociale media te zetten zonder toestemming van de gefilmde sporters.

 

Pauze 

Tijdens de pauze halverwege de show wordt er koffie en/of thee geschonken. Prijs is in het kaartje inbegrepen.

 

Achteraf 

Na het slotnummer worden de kinderen begeleid met omkleden. We vragen u om bij de juiste ophaalpaal uw kind op te halen (zie informatie in de brieven).

 

Vragen?  

Als u nog vragen heeft kunt u mailen naar uitvoeringdosnaaldwijk@gmail.com. We wensen u veel kijkplezier bij de show!

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen rondom de uitvoering (en meer)? Volg ons dan op Facebook of Instagram

Logo dos 100 jaar goud (1)