Dansen

bij DOS Naaldwijk!

Kun jij ook niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Dan is dansen iets voor jou!

Bij DOS Naaldwijk worden er diverse danslessen gegeven: van kinderdans en jazzdans tot mixed styles. Bij mixed styles moet je denken aan verschillende dansstylen die worden gegeven in 1 lesuur: van modern tot streetdance en van showdance tot high heels.
Leeftijd speelt bij dansen geen rol, iedereen kan leren dansen!
Onze jongste leden dansen op liedjes die ze goed kennen, tieners swingen op muziek uit de top 40 en bij de oudere dames ligt het accent op plezier in bewegen op diverse soorten muziek.

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan eens in ons lesrooster op welke les je terecht zou kunnen en kom langs voor een proefles!

Klik hier om het lesrooster te bekijken.

Swingende groet,
De dansleiding van DOS

Kledingvoorschriften

Tot en met groep 8

Tot en met groep 8 wordt er van de leden verwacht dat ze in het bezit zijn van het zwarte DOS-danspakje, zwarte beenwarmers en zachte zwarte dansschoentjes. De beenwarmers en danspakjes zijn te verkrijgen tijdens de kledingverkoop in de Pijl. De dansschoentjes kunnen bijvoorbeeld worden gekocht bij Time to Dance in Wateringen (https://www.timetodance.eu/artikel/jazz-oxford-uej1b).

Voorbeeld zachte dansschoentjes
Voorbeeld zachte dansschoentjes
Voorbeeld hoge dans sneaker
Voorbeeld hoge dans sneaker

Vanaf middelbare school

Vanaf de middelbare school zijn de zwarte zachte dansschoentjes eveneens verplicht voor iedereen, maar wordt er ook steeds meer gedanst op de harde zwarte dans sneakers. Deze worden soms tijdens de demo's gedragen. Ook deze schoentjes zijn te verkrijgen bij onder andere Time to dance. Let erop dat u kiest voor het hoge model en niet het lage model! Voor de damesgroepen zijn er geen specifieke kledingeisen. In overleg met de leden wordt er per demo gekeken wat er wordt gedragen. Heeft u vragen over de kledingvoorschriften? Neem dan contact op met de dansleiding.

Heeft u interesse?

 

Stuur een mailtje naar info@dosnaaldwijk.nl voor het aanvragen van een gratis proefles en vermeld hierbij de leeftijd van uw kind, in welke groep hij/zij op school zit en de discipline waarin u geïnteresseerd bent.